L'INICI DEL BLOG

NOUS CAMINS....



Les meves inquietuds professionals m'han fet crear aquest blog per tal aplicar els meus coneixements adquirits durant la meva trajectòria laboral. 




Els meus primers estudis van ésser com a Tècnic Especialista en Hostaleria, però la meva vocació comunicativa em va portar a formar-me mitjançant la Diplomatura de Comunicació i RRPP de la UDG. Durant els meus anys de professional del màrqueting he anat realitzant cursos per tal de no perdre l'empenta tecnològica de la meva professió. He adquirit coneixements desde les tècniques de coaching (http://www.ode.es/) fins al màrqueting de continguts (gràcies http://www.albertfuguet.com/ per obrir-me els ulls), i finalment amb el màrqueting digital ( Txell Costa Grup sou la pera llimonera!!!) entre d'altres.




He decidit a iniciar aquest blog per tal de mostrar totes les meves experiències en les diferents xarxes socials. Estem en un moment en què cada dia apareixen noves eines de comunicació on line, això provoca un dinamisme formatiu dels professionals del màrqueting. Com a gran aficionat al món dels blogs he descobert que existeixen moltíssims blogs de màrqueting, comunity manager, xarxes socials, etc.. que parlen de les noves eines i com aplicar-les en el món empresarial, el que he trobat a faltar és la part més pràctica d'aquestes eines i com la petita/mitjana empresa o bé les institucions les pot aplicar. 

El màrqueting i la comunicació seran les bases d'aquest blog, pero intentaré reflectir les meves inquietuds. 



A partir d'aquí intentaré ajudar als qui ho desitgin en aquest món tant complex i alhora tan apassionat de les xarxes socials, ventes i màrqueting.




Us mantindré informats...

Comentaris